8 marca

Tutaj znajdziesz odpowiedz na nurtujące Cię pytania szybko i łatwo...

8 marca

Postprzez garden w 04 Mar 2010 19:40

Hej ludzie podszepnijcie tym co pierwszy rok będą przeżywac Dzień kobiet ile tego tulipana i cz inne kwiaty jak tak to jakie?Czekam na jakiś odzew :?:
garden

Dołączenie: 03 Gru 2008 19:40

Re: 8 marca

Postprzez akle75 w 04 Mar 2010 23:45

Trudno powiedzieć ile to zależy gdzie sprzedajesz i jaki jest przepływ ludzi i czy jest jakaś konkurencja.Oprócz tulipanów oczywiście róże,goździk zwykły i gałązkowy ,irysy i dużo frezji,storczyk,anturium,małe bukieciki z kolorowych margerytek ,żonkile,amarylis.Sprzedaje się też dużo doniczkowych:prymulki,hiacynty,tulipanki,żonkile cyklameny,azalie,fiolek afrykański begonie.Robimy dużo gotowców bo zawsze jest kolejka a kto nie chce stać to łapie coś zrobionego.
akle75

Dołączenie: 17 Sty 2010 23:42

Postprzez magdalena w 05 Mar 2010 09:04

Wszystko schodzi,nie tylko czerwone -cięte,doniczkowe,bukiety,koszyki i koszyczki,a najwięcej pojedynczych...Udanego handlu zyczę Wszystkim forumowiczom (i sobie też) :D ,niech ten dzień nie zawiedzie nikogo... :cwaniak: :upup:
magdalena

Dołączenie: 09 Gru 2008 16:35

Postprzez mamuta w 05 Mar 2010 09:51

I niech moc będzie z nami :friends:
mamuta

Dołączenie: 08 Wrz 2009 11:15

Postprzez garden w 05 Mar 2010 11:07

Dzięki kochane na razie w tamtym roku przeżyłam dzień matki i wszystkie imprezy do końca roku no i walentynki (udało mi się kupic kwiatów w sam raz nic nie wtopiłam i nic nie zabrakło -też bym tak chciała na 8-marca)jeszcze raz dzięki będę kombinowac ,bo po kwiatki jadę jutro :lol: :clap: Zyczę wszystkim górę grosza :D
garden

Postprzez garden w 05 Mar 2010 11:11

Sorki jeszcze jedna sprawa czy np.jak w poniedziałki macie zazwyczaj czynne od 9 czy 10 to ósmego zaczynacie wcześniej ,bo mi się wydaje ,że warto :)
garden

Postprzez lesniczka w 05 Mar 2010 15:11

O Boze ....drugi dzien z Dnia Kobiet z glowy...tak mowie bo dzis 5 w piatek wiekszosc pracowniczek w swoich firmach dostawala kwiaty..oj mielismy dzis po prostu maly "awataz"-jak to mowia rosjanie(jeszcze nie wyjasnilam tego slowa-jutro wam powiem:) Tu w Zrosji nawet kobiety kobieta kupuja kwiaty i nie jest to wylacznie meski obowiazek-wyobrazacie sobie. Robilismy kilka bukietow dla "prawicielstwa" tj. dla vipow...foty potem. Tymczasem trwa oblawa na "babocki" czyli motylki , ktore sprzedaja sie jak cieple buleczki wsrod tulpanowych bukietow...a propos bukietow i tulipanow...u nas sa japonskie tulipany . Wiecie jakie to sa? Jak nie to fa http://www.studiodd.ru powinny byc foty:))
Calusy:))
Serdeczności - Magdalena
Awatar użytkownika
lesniczka

Dołączenie: 05 Mar 2010 14:31
Miejscowość: Władywostok, Rosja

Postprzez rajskie-ogrody w 05 Mar 2010 17:11

na tej stronie w jaka zakladke nalezy wejsc? Nieststy nie znam rosyjskiego :)
rajskie-ogrody

Dołączenie: 26 Sty 2010 14:17

Postprzez violeta w 06 Mar 2010 14:57

Czesc dziewczyny walczcie w tym uroczystym dla nas dniu do bulu ,ja moge tylko pozazdroscic bo u nas nie ma Dnia Kobiet .....niestety :( buziaczki i duzych obrotow violeta :D
hiszpania jest piękna, szkoda że tak daleko...
http://picasaweb.google.pl/floresvioleta.spain
violeta

Dołączenie: 28 Lis 2008 21:45

Postprzez barbelo w 10 Mar 2010 10:18

Hejka.. :D Violeta..ale sie ciesze ze Cie widze :clap: U nas przychodzi blok wschodni :wink: ruch byl wielki ale nie przeklada to sie na kaske..bo wiekszosc po jednej rozyczce kupowala :wink: Jak tam przygotowana na dzien matki?U mnie maskra wczoraj trzy wielkie dostawy nie moge na raczki :zmeczony: Ale tu sa swietne emotki..pogratulowac :buzki: Buziaki dla wszystkich
http://94.23.16.100/www/index.php
''Nie traktujmy zycia zbyt powaznie ostatecznie i tak nikt nie wychodzi z tego zywy
barbelo

Dołączenie: 11 Sty 2009 16:51

Postprzez magdalena w 10 Mar 2010 12:54

Kto jest za ,żeby 8 marca mógł wypadać raz na miesiąc?Częściej nie,bo po co... :takaemotka:
Tegoroczny handel był rewelacyjny,po byle jakich Walentynkach i trudnej zimie,wreszcie się zmęczyłam pracą :upup: A jak u Was wyglądały ceny na giełdach?WKrakowie od piątku było szaleństwo z różami,szczególnie czerwonymi-za brzydką trzydziestkę El toro liczyli w poniedziałek 3 złote i 50 groszy,Calipso 50 cm to wydatek4.50 za sztukę :roll: ,a dłuższego już nic nie było...Jak twierdzili handlowcy -"wszystko wykupili Rosjanie".Za te ceny i to co niektórzy handlowcy powinni dostać :plask: Ja jakoś inteligentnie (hI,hi,hi,)kupiłam sobie prawie wszystko we czwartek,kiedy jeszcze było normalnie,w poniedziałek musiałam tylko zrobić tylko jakieś delikatne uzupełnienie . :zmeczony: Choć padam na pysk,jestem bardzo zadowolona :upup:
magdalena

Dołączenie: 09 Gru 2008 16:35

Postprzez Martyna w 10 Mar 2010 13:09

w katowicach na szczescie ceny sie nie zmienialy ja zakupy zrobilam w piatek a w poniedzilaek i tak jescze 2 razy musialam dowozic kwiaty :) jednym slowem dzien kobiet baaaardzo udany:)
Martyna

Dołączenie: 12 Sty 2010 16:07
Miejscowość: Katowice

Postprzez G.o.s.i.a w 10 Mar 2010 21:14

jestem za :D był to mój pierwszy chrzest bojowy,bez jedzenia,bez kawy tak do 21h przyszedł moment ,ze nie wiedziałam jak się nazywam,moje kochane panie emerytki zakasały rękawy i pomagały jak mogły,podawały mi kwiatki,zmywały podłogę ,pilnowały by nie połamali kwiatków ,ach ,mogę mieć już dziś taki chrzest :bravo:
zaliczyłam też klika porażek,no ale mi tłumaczą ,że ten się nie myli co nic nie robi,oraz zdarzyła mi się klientka godzinę straciłam przy niej,w końcu stwierdziła ,że za krótko bukiet przycięłam(nadmienię,że dobierała kwiatki różnej długości),powiedziała dziękuję ja takiego bukietu nie wezmę do widzenia i wyszła.mnie opanował śmiech ,a panów stojących w kolejce nie powiem co :),no ale za chwilę bukiet poszedł w inne ręce :D :bravo:
Awatar użytkownika
G.o.s.i.a

Dołączenie: 22 Cze 2009 08:52
Miejscowość: mazowieckie

Postprzez atomowka w 10 Mar 2010 21:47

GOSIA takie babsztyle się zdarzają nie tylko Tobie... :) mi kiedyś jedna powiedziała że jak nie ściskam kwiatów sreberkiem to żadna ze mnie florystka ha ha ha
Awatar użytkownika
atomowka

Dołączenie: 09 Gru 2009 20:51

Postprzez G.o.s.i.a w 10 Mar 2010 21:59

atomowka napisał(a):mi kiedyś jedna powiedziała że jak nie ściskam kwiatów sreberkiem to żadna ze mnie florystka ha ha ha

hahahahahahahaha to mnie spotkało na samym początku :D :bravo:
Awatar użytkownika
G.o.s.i.a

Dołączenie: 22 Cze 2009 08:52
Miejscowość: mazowieckie

Następna

Powróć do Szukam pomocy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Układanie kwiatów