odkupię archiwalne numery gazet florystycznych

Książki i czasopisma o florystyce

odkupię archiwalne numery gazet florystycznych

Postprzez just w 09 Lut 2010 00:23

Jeśli któraś z Was ma może np. archiwalne numery czasopism florystycznych typu: Bukiety, Florum, Dom i Ogród - Flora, Katalog Florysty itp. Jeśli któraś jest chętna do odsprzedania, bo nie będą jej już potrzebne (szczerzę wątpię... :roll: ale może ktoś się znajdzie ;) ) Ja bardzo chętnie odkupię :D Co do ceny to się jakoś dogadamy ;)
...florystyka to dziedzina sztuki taka, jak malarstwo, czy rzezba, tylko zamiast farby, czy gliny używa się kwiatów...
just

Dołączenie: 09 Kwi 2009 12:11

Re: odkupię archiwalne numery gazet florystycznych

Postprzez jolka w 09 Lut 2010 08:32

ach szkoda, że dopiero teraz piszesz...
kiedyś miałam takie numery.. (znajomi mi kupowali więc miałam po 1-2 egzemplarze takie same)hehe...
i sprzedałam na allegro ;)
pozdrawiam,
Jola
Awatar użytkownika
jolka

Dołączenie: 22 Mar 2006 11:45
Miejscowość: mazowieckie

Postprzez just w 09 Lut 2010 11:54

Oj to szkoda... :( Ja z ostatnich mięsięcy mam odkąd zaczęłam się interesować florystyką, ale przydałyby się też starsze numery :wink:
...florystyka to dziedzina sztuki taka, jak malarstwo, czy rzezba, tylko zamiast farby, czy gliny używa się kwiatów...
just

Postprzez Iguana w 09 Lut 2010 13:01

Wydawnictwa sprzedają stare numery Florum i Flory trzeba wejśc na strone i zamówić. Na jednym stoisku na giełdzie we Wrocławiu sprowadzają konkretny numer którejś z tych gazet... boczna hala na przeciwko szkła :roll: kurcze jak to wytłumaczyć: asortyment gąbki dodatki wstązki itp :smileyflower:
Umiejętność życia w 90% polega na zdolności życia w zgodzie z ludźmi, których nie możemy znieść.

? Samuel Goldwyn
Awatar użytkownika
Iguana

Dołączenie: 01 Gru 2008 21:12

Postprzez just w 09 Lut 2010 22:07

Tak wiem, że sprzedają numery archiwalne, ale troche drogo. Myślałam, że ktoś ma jakiś zbiór gazet i chciałby to poprostu odsprzedać ;) Czasami tak jest, ze ktoś się czymś interesuje, pózniej mu przechodzi i może udałoby się trafić na taką osobę ;)
just

Powróć do Książki i czasopisma

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Układanie kwiatów