upominki i kartki okolicznościowe

Odpowiedzi na nurtujące Cię pytania

upominki i kartki okolicznościowe

Postprzez flover-pover w 10 Mar 2010 15:53

Witam.proszę o pomoc! Chciałabym wprowadzić do kwiaciarni kartki tańsze i takie bardziej luxusowe a także kubki z nadrukiem i różne ciekawe upominki i w związku z tym chciałabym wiedzieć czy kupujecie w lokalnych hurtowniach czy zamawiacie ze sklepów internetowych?? Ja np. wazony ,kielichy i inne szkiełka w których robię kompozycje z kwiatów kupuję w pobliskiej hurtowni a słyszałam że lepiej zamówić z internetu. może jakieś adresy www od was dostanę ??a może macie sprawdzonych dostawców ,którzy na miejsce dowiozą??będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!pozdrawiam wszystkie kwiatki.
flover-pover

Dołączenie: 10 Mar 2010 15:32

Re: upominki i kartki okolicznościowe

Postprzez magdalena w 10 Mar 2010 16:43

Kartki okolicznościowe robimy sobie same-są niepowtarzalne i bardzo tanio nas kosztują-papier i koperta to właściwie koszt kartki-reszta z odpadków :wink: ,a ze szkłem przyjeżdżają sami dostawcy i mają naprawdę tanio... :upup:
magdalena

Dołączenie: 09 Gru 2008 16:35

Postprzez Martella w 12 Maj 2010 22:25

W Tychach jest giełda i raczej z takimi rzeczami nie przyjeżdżają dostawcy :( A z tego co słyszałam na kursie, to w okol. Poznania przyjeżdżają niemalże ze wszystkim - od kwiatów ciętych, doniczkowych, po dodatki - u nas tego nie ma. Więc to pewnie od regionu zależy?
Martella

Dołączenie: 01 Sty 2010 22:34

Postprzez konwalia28 w 03 Cze 2010 18:19

Martelko,jestem z Twoich okolic,ale do nas owszem,dostawcy z różnymi rzeczami dojeżdzają :D
konwalia28

Dołączenie: 15 Maj 2010 15:25

Postprzez lesniczka w 08 Lip 2010 15:09

KOchana!
A zacznij robic sama kartki tak jaki my : popatrz http://studiodd.ru/presents/cards/

Pozdrawiam
Serdeczności - Magdalena
Awatar użytkownika
lesniczka

Dołączenie: 05 Mar 2010 14:31
Miejscowość: Władywostok, Rosja

Postprzez parviflora w 08 Lip 2010 15:21

Ja mam u siebie wyłącznie kartki, które sama zrobiłam. Ale wiem, że niektórym sprawia to trudność - nie każdy musi mieć zmysł plastyczny pasujący do kartek właśnie :D ale co kartka robiona ręcznie to kartka robiona ręcznie - a nie jakieś tam druki w wielotysięcznych nakładach... bez serca i duszy... brrrrrrrrrrrrrrrrrr Moja każda kartka jest inna :rockon:

Idę coś zjeść bo zaraz padnę
"(...) Szczęśliwe kwiaty mogą patrzeć śmiele I składać życzeń utajonych wiele (...)"

http://www.parviflora.pl

http://prezentowisko.blogspot.com/
Awatar użytkownika
parviflora

Dołączenie: 23 Lip 2008 13:24
Miejscowość: Łódź

Postprzez Magda.Cz w 14 Lip 2010 15:36

Heyka...

Niestety nie mam czasu na robienie kartek, ale znalazłam przez internet dziewczynę która się tym zajmuje... I z tego co widzę podobają sie klientom... :) Jak będziesz chciała to napisz na priv to podam Ci namiary...
Awatar użytkownika
Magda.Cz

Dołączenie: 14 Lip 2010 11:59

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Układanie kwiatów